Dé trendkleuren voor jouw bedlinnen in 2021

We kijken allemaal uit naar 2021 en hopen dat de rust en stabiliteit terugkeren. Bij Bedlinnenopmaat leiden we je graag even af van alles wat rondom jou speelt. Daarom blikken we vooruit naar het nieuwe jaar en vooral de nieuwe kleurentrends. Welke kleuren zijn in 2021 trendy voor jouw bedlinnen? 

 

Neutrale kleuren

Ze zijn al een hele tijd aan een opmars bezig: de neutrale tinten. Maar wat zijn dat precies? Wel, het gaat om kleuren die je gemakkelijk met allerlei andere kleuren combineert. Denken we bijvoorbeeld aan mosterdgeel of oudroze die je perfect samen met grijs - een andere trendkleur - kan gebruiken. Met neutrale kleuren voeg je een warmere toon toe aan (koude) kleuren en creëer je een mooie balans. 

 

Zandtinten

Waar ter wereld je ook gaat: een strand ziet er altijd anders uit. Zandtinten zijn dus heel divers. Onze favoriete zandkleur? Dat is taupe. De ideale basiskleur voor jouw bedlinnen én bovendien zeer duurzaam aangezien deze kleur niet seizoensgebonden is. 

 

Prachtige juweelkleuren

Mag het iets opvallender? Dan zijn de juweeltinten zoals robijn (dieprood) of smaragd (donkergroen) iets voor jou. Bedlinnen in die kleuren maken van jouw bed hét middelpunt van de slaapkamer. 

 

Donkerblauw

In onze slaapkamer willen we vooral tot rust komen. Donkerblauw is hier de ideale kleur voor. Het is niet voor niks één van de trendkleuren volgend jaar. Het heeft karakter, is tijdloos én je combineert het gemakkelijk met andere kleuren en prints.