De bedsprei: een aanrader voor jouw slaapkamer

Een slaapkamer inrichten, is allesbehalve gemakkelijk. Daarom proberen wij je regelmatig tips te geven. Niet alleen praktische tips maar ook tips over bepaalde trends. Recent spotten we er weer zo één: de bedsprei. We geven je 5 redenen voor de aankoop van een sprei.

1. Goed voor iedereen

En dat mag je letterlijk interpreteren. Een sprei leg je gemakkelijk boven op je dekbed en is dus ideaal voor de koukleumen die het graag nog warmer hebben. Andersom is een sprei perfect voor zij die het altijd te warm hebben. Want een sprei kan je ook als deken gebruiken. Veel luchtiger dan een dekbed en daarom ook iets frisser. 

2. Past in alle interieurstijlen

Je maakt het jezelf een stuk gemakkelijker om de styling van jouw slaapkamer af te werken. Een sprei past zowel in landelijke als moderne interieurs én bestaat bovendien in allerlei kleuren.

3. De finishing touch in de slaapkamer

Bij het inrichten van een slaapkamer ga je vaak op zoek naar dat je-ne-sais-quoi waarmee je de inrichting volledig afmaakt. Een sprei is zoiets. Het zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling maar het voegt ook een warme toets aan jouw slaapkamer toe. Bovendien kan je voor een opvallende kleur kiezen (de sprei als eyecatcher) of kan je net voor een rustgevende kleur gaan. 

4. Wassen is mogelijk

Vroeger deed je een bedsprei meestal naar de droogkuis omdat het gewoon niet in jouw wasmachine paste. Die tijden zijn voorbij. De meeste spreien was je dus eenvoudig op 40° (eerst even instructies controleren) in jouw eigen wasmachine. Klaar is kees!

5. Goede investering

Een sprei is tijdloos en gaat ook een hele tijd mee (indien gemaakt van kwalitatief materiaal). Daarom kom je in jouw zoektocht ongetwijfeld veel spreien in verschillende prijsklassen tegen. Bij Bedlinnenopmaat stel je jouw bedsprei zelf samen qua afmetingen en kleur. Zo bepaal je zelf hoeveel je ervoor betaalt. En dat maakt jouw zoektocht een pak gemakkelijker, niet?