Trends voor 2022

2021 is voorbijgevlogen en het nieuwe jaar staat al terug voor de deur. Een nieuw jaar betekent altijd nieuwe goede voornemens, nieuwe kansen, maar ook nieuwe trends. Ben jij ook graag op de hoogte van de nieuwste trends? Wij ook! Daarom hebben we de slaapkamer trends voor 2022 hier in dit blogbericht voor jou gebundeld. 

 

Minimalistisch  

Een trend die de afgelopen jaren groter is geworden is wel het minimalistisch wonen. Minder is meer en enkel nog wat noodzakelijk is, zo kan je de minimalistische stijl wel omschrijven. Daarom zien we ook steeds minder decoratie in de slaapkamer en enkel het noodzakelijk zoals het bed en het bedlinnen zelf. Een decoratief kussen of een mooie plaid zal wel nog blijven opduiken zolang deze helemaal in de stijl van de slaapkamer passen. Wij bij bedlinnenopmaat zijn ook heel grote fan van neutrale kleuren en de minimalistische stijl. Jij ook? Bekijk dan zeker even onze webshop.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid blijft overal een belangrijk onderwerp. Mensen zijn steeds meer alerter voor ze iets kopen en ze zijn op zoek naar dingen die gemaakt zijn met duurzame materialen en zelf ook duurzaam zijn. Denk maar aan onze op maat gemaakte bedlinnen die van uitstekende materialen gemaakt zijn, daardoor ook heel lang meegaan en daarom ook echt duurzaam zijn. 

 

Kleur van het jaar 2022

Pantone brengt ook elk jaar ‘kleur van het jaar’ uit. Ideaal voor als je wat inspiratie nodig zou hebben. De kleuren van het jaar voor de fashion zijn pastel blauw, pastel roze, hot pink, marineblauw en felgeel. Natuurlijk hebben ze ook de gewone kleuren die meer geschikt zijn voor alles wat interieur is. Voor 2022 zijn dit hele zachte kleuren: wit, licht beige, licht groen, licht grijs en een donkerder grijs. De echte namen en kleurcodes kan je hier vinden.

 

Bij bedlinnenopmaat zijn we ook graag mee met de trends. Ons aanbod bevat gelijkaardige kleuren zoals de kleuren hierboven beschreven. Deze zijn gemaakt met goede materialen waardoor ze ook lang meegaan. Redenen genoeg dus om onze webshop eens te bekijken en zo je slaapkamer om te toveren tot een trendy kamer.