4 tips om een gezellige slaapkamer te krijgen

Het is de donkerste tijd van het jaar en het wordt steeds kouder. Heb jij het ook graag gezellig thuis? Met de kerstboom en de bijhorende de lampjes, de kaarsen, de plaids, … Maar ontbreekt die gezellige sfeer nog in je slaapkamer? Met onze 5 tips wordt jouw slaapkamer zo gezellig. 

 

1)    Warme flanellen bedlinnen

Niks zo warm en knus als flanel! De ideale stof om je te verwarmen tijdens de koude nachten. De stof past zich namelijk snel aan naar je lichaamstemperatuur en houdt de warmte goed vast. Ontdek ons aanbod flanellen bedlinnen hier.

 

2)    Gezellige plaids

Heb je het graag gezellig? Dan grijp je ’s avonds hoogstwaarschijnlijk ook naar een plaid in de zetel. Waarom heb je er dan ook geen in je slaapkamer? Je kan het mooi als een sierplaid op je bed leggen en zo zorgt het voor die extra gezelligheid én brengt de extra warmte met zich mee. Shop nu jouw favoriete plaid van onze collectie.

 

3)    Kussens, kussens en nog eens kussens 

Waarom het bij 1 hoofdkussen houden? Laat je gaan in alle vormen en maten! Dit zorgt voor die extra comfiness die je nodig hebt in bed. Gelukkig hebben wij in ons aanbod kussenslopen voor alle formaten! 

 

4)    Verf of behang

De kleur van je slaapkamer bepaalt ook een groot deel welke sfeer je kamer uitstraalt. Ben je meer fan van donkere tinten? Schilder of behang dan enkel de muur achter je bed. Zo komt de kleur niet te hard aan, maar brengt het toch gezelligheid met zich mee. Lichtere kleuren kan je gerust op alle muren gebruiken. Zorg wel voor een mooie harmonie tussen de verf of behangkleuren en de kleuren van je bedlinnen. 

 

Zin gekregen om jouw slaapkamer aan te pakken en om te toveren? Bekijk dan zeker onze webshop, want wij hebben alles wat je nodig hebt!