Slaapkamertrends voor 2023

Het nieuwe jaar komt eraan, samen met de nieuwe interieurtrends voor 2023. Wij somden er alvast enkele belangrijke op, zodat jouw slaapkamer helemaal up-to-date blijft!

 1. Duurzaamheid
  Net zoals in 2022 blijft duurzaamheid een belangrijk onderwerp.In tijden van hoge energiefacturen en dure levensmiddelen zijn consumenten op zoek naar duurzame materialen met een lange levensduur. Ons bedlinnen in biokatoen is hier een uitstekende oplossing. 

 1. Organisch
  Binnenkort te vinden in iedere woning: organische meubelen en decoratie! Denken we aan een houten bijzettafel of een aanzienlijke hoeveelheid planten. Een organische woonstijl omvat zachte lijnen en een gezellige uitstraling. Hoeken en strakke lijnen in een interieur zijn daarbij uit den boze.

 2. Kleuren
  In tegenstelling tot 2022 zit wit niet meer in het kleurenpalet voor 2023. Zachte en pastelkleuren zijn echter dé trend voor 2023. In het verlengde van een organische interieurstijl verwelkomen we ook de aardetinten. Zo creëer je een oase van rust in huis. Wie fan is van vrolijkere kleuren kan zich ook uitleven in uitgesproken kleurencombinaties.

  Het kleurenpalet voor 2023 is volledig gebaseerd op natuurlijke kleuren waarmee je een oase van rust creëert in huis. Deze kleuren hebben ook een helende functie voor de mentale gezondheid, een hot topic in 2022.
  Mag het wat straffer? Combineer dan fellere kleuren met elkaar.