Onze Producten

Matrasbeschermers

Bescherm je matras en verhoog de levensduur ervan. Je kan kiezen voor een molton of een matrasbeschermer die behandeld is met een PU-coating en alle vocht afstoot.

Stel uw matrasbeschermers samen

Lakens

Perfect voor zomernachten, wanneer slapen met een dons veel te warm is. Je kan onze lakens bestellen in verschillende maten, kwaliteiten en kleuren. Wil je een extra afwerking? Dan kan je kiezen voor een gewone stikboord of een bourdon.

Stel uw lakens samen

Hoeslakens

Extra lang, breed of dik: op elke matras past een hoeslaken. We hebben enkel de juiste maat van jouw matras nodig. Onze hoeslakens zijn bovendien voorzien van een elastiek rondom zodat die mooi rond jouw matras spant.

Stel uw hoeslakens samen

Dekbedovertrekken

Bepaal zelf de maten van je dekbedovertrek, zodat je 's nachts beide goed bedekt slaapt. Doe daar een rustgevende kleur en leuk materiaal bij en je slaapt als een roosje.

Stel uw dekbedovertrekken samen

Jersey

'T-shirtstof' in de volksmond. Zeer elastisch en gemakkelijk in gebruik en onderhoud.

Stel uw jersey samen

Kussenslopen

Geef je bed een extra touch met een kussensloop. Ze zijn beschikbaar in verschillende kwaliteiten en kleuren. Wist je dat we ook beschermslopen hebben in molton of katoen? Dat komt de levensduur van je vertrouwde kussen ten goede.

Stel uw kussenslopen samen

jersey extra ruim

T-shirtstof in de volksmond . Zeer elastisch en makkelijk in onderhoud . Deze maat is extra ruim en dus zeer geschikt voor matrassen van 180/220 ,200/200, 200/220 .

Stel uw jersey extra ruim samen

Stof per meter

Op zoek naar kwalitatief katoen voor jouw project? Wij verkopen katoen per meter. Je kiest uit maar liefst 16 kleuren en verschillende afmetingen.

Stel uw stof per meter samen

Plaids

Deze gezellige plaids zijn perfect voor een avondje in de zetel. Lekker warm en zacht. Ook mooi om op jouw bed te draperen als sprei. De plaids zijn stuk geverfd en voorgewassen.

Stel uw plaids samen